Handel en export

Gebroeders van den Brand is al sinds 1987 actief in de mesthandel. Wij kunnen de gehele stroom, zowel vloeibaar als gescheiden mest, van A tot Z voor u verzorgen.

Maak kennis met onze werkwijze

De mest wordt op locatie geladen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de modernste technieken, waardoor wij te allen tijde de vracht kunnen volgen. Dit heeft als gevolg dat wij de vracht kunnen filteren wanneer u dat wilt. Verder gaan de ladingen voor 95 procent naar ons bedrijf, hier wordt de mest gelost in de tussenopslag. Vervolgens wordt de mest bewerkt en verwerkt, zodat deze exportwaardig is. Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn wij volledig gecertificeerd. Tevens zijn wij een erkende intermediair voor export. Kortom, alle vergunningen zijn bij Gebr. van den Brand aanwezig!

Onze meststroom wordt voor 95 procent geëxporteerd naar Duitsland en Frankrijk. Dit is opgebouwd sinds 2007. Bovendien hebben wij een grote opslagcapaciteit, waardoor wij het hele jaar vloeibaar en gescheiden mest kunnen aan- en afvoeren naar de afzetplaatsen.